Zahřejte se v UGO. Salaterie poprvé nabízí teplá jídla! - Ugo

Zahřejte se v UGO. Salaterie poprvé nabízí teplá jídla!

Je libo na podzim něco dobrého na zahřátí? Tak hurá do UGO Salaterie! Na podzimním menu totiž úplně poprvé najdete také teplé pokrmy.

Teplá jídla jsou v UGO Salaterích velkou novinkou a právě chladnější podzimní sezóna se hodí jako ideální testovací období.

Proč? Protože klesající podzimní teploty nás nutí spotřebovávat více energie na zahřátí organismu. K tomu máme v zimě jednoduše častěji chuť na teplé jídlo. To ale neznamená, že musíme jíst jídla těžká a nezdravá. Po teplých novinkách z UGO se budete cítit sytí, ale rozhodně nebudete odpoledne usínat za monitorem :)

Na menu se nově objeví teplý veganský salát s quinoou, kadeřávkem, pečenou dýní a jablkem, zdobený slunečnicovým a dýňovým semínkem, dochucený pomerančovou zálivkou s jablečným octem. Pro masožravce nebude chybět variace téhož salátu s kuřecím masem. Quinoa i kadeřávek jsou jedny z nutričně nejhodnotnějších potravin na světě a dýně na žádném podzimním menu nemůže chybět.

Další novinkou je veganský dhal z červené čočky s baby karotkou a kurkumou, indiánskou rýží a koriandrem. Tento tradiční jihoasijský pokrm vás kromě příjemné teploty zahřeje také exotickou kombinací chutí. Až si ho budete v UGO dávat, klidně na chvilku zavřete oči a představte si, že si užíváte sluníčka v Indii nebo na Srí Lance. :)

Podzimní menu budete v UGO Salateriích ochutnávat od 20. září do 11. prosince a pokud si naše teplé novinky oblíbíte, možná se s nimi budete potkávat i v dalších sezónách!