Tohle chcete číst: náš nový magazín Pod slupkou - Ugo
Informace o aktuálně otevřených provozovnách na blogu.

Tohle chcete číst: náš nový magazín Pod slupkou

Nejvíce cenných vitamínů a minerálů, to nejlepší z ovoce a zeleniny, se skrývá pod slupkou. A vlastně nemusí jít jen o ovoce nebo zeleninu: u každého tématu objevíte jeho krásu ve chvíli, kdy přestanete nudně klouzat po povrhu. Proto začínáme vydávat zbrusu nový magazín Pod slupkou plný šťavnatých informací. Vyzvedněte si své číslo v jakékoliv české i slovenské UGO Salaterii nebo Freshbaru.   

O tom, že vám umíme do života přinést lehkost a radost, jsme přesvědčení díky tomu, jak stále roste počet Ugofandů. Kromě čerstvého a vyváženého talíře či drinku chceme ale nabídnout i příběhy, které za finálním menu stojí a společně sdílet co nás zajímá a baví. Přijměte pozvání a otevřete dveře do našeho světa.
 

To dobré objevíte uvnitř


Když se na chvíli v trafice zastavíte u regálu s časopisy, snadno nabudete dojmu, že žijeme

v dokonalém světě. Všechno je barevné, zářící a bez jediného kazu, až vám to brzy

začne být podezřelé. Podvědomě tušíte, že to všechno může být ještě jinak. Proto když jsme přemýšleli nad podobou magazínu, jehož první číslo právě vydáváme, bylo nám jasné, že na téhle vlně jet nechceme.

 

Stejně jako nás při výrobě našich čerstvých šťáv, salátů a polévek zajímá především samotná surovina, a ne jen líbivý obal, chceme se i na stránkách časopisu dostávat více do hloubky, k jádru věci.

 

Pod slupkou 1/2020 si přečtete…

 

… reportáž o poctivé mrkvi, kterou pro nás pěstují ve východočeských Pileticích. Stejně jako naši farmáři věříme, že ač bio zelenina dá práci, patří jí budoucnost.

 

… článek o důležitosti toho, co si naservírujete. O skutečnosti, že polovinu talíře by měla tvořit zelenina, už dnes nikdo díky americké iniciativě MyPlate nepochybuje.

 

… rozhovor s Markem Farníkem, který UGO před patnácti lety založil a stále ho těší vyprávět, jak funguje unikátní vysokotlaká technologie paskalizace.   

 

… recept na Kuřecí salát s ostružinami a medovo-jalovcovou zálivkou, který vám tak moc učaroval v zimním sezónním menu, že jste si ho chtěli připravit i doma. A nedivíme se, vždyť u nás byla zima kouzelná.

 

… článek o odpovědnosti k přírodě. Držíme se hesla, že nejlepší obal je ten, který ani nevznikne, ale při čtení zjistíte, že to rozhodně není jednoduchá cesta.

 

První číslo magazínu Pod slupkou si vyzvedněte v kterémkoliv z našich Freshbarů a Salaterií.