Do barů se vkoulely mandarinky, my už ale máme plnou hlavu chia semínek, avokáda a limety. Jak to? Je to jednoduché. Zatímco vy si vychutnáváte mandarinky, my už připravujeme další sezónu!
V UGO už téma další sezóny známe, vy zatím ne :) Nebo ji odhadnete? Není to těžké. A třeba vám napoví fotoprůvodce tím, jak v UGO sezóny připravujeme.
Krok 1: Vybíráme favority
V první řadě musíme vybrat drinky, které budou novou sezónu reprezentovat. Kdokoliv z UGO může při plánování sezóny navrhnout libovolné kombinace podle vlastní fantazie a ty nejzajímavější z nich vedoucí výroby pošle do dalšího kola.
Dobrovolník z týmu pak všechny koktejly a šťávy připraví a my všichni postupně každý z vybraných drinků hodnotíme a bodujeme známkami od 1 do 5. Známkujeme nejen chuť, ale i barvu a celkový dojem. Tuto fázi testování máme úplně nejradši, i když střety různých názorů jsou někdy velice zajímavé :)
Vyhrávají ty drinky, které dostanou nejlepší známky. Někdy jsou třeba jen tři, někdy, jako třeba u mandarinek, nás jich nadchlo rovnou šest. A kolik jich bude v příští sezóně? To se nechte překvapit!
Krok 2: Ladíme k dokonalosti
Finální výběr je velká věc a taky zodpovědnost, proto vítěze bodovacího kola ještě dolaďujeme k dokonalosti. Tu přidáme jahodu navíc, támhle zase lžičku medu nebo pár kapek limetky, dokud s výsledkem nejsme 100% spokojení.
Krok 3: Fotíme hlavní hvězdy
Drinky jsou vybrané a doladěné, tím ale práce zdaleka nekončí. Je potřeba výsledek práce krásně nafotit, vyrobit propagační materiály, zaškolit týmy na všech provozovnách... Zkrátka práce na mnoho týdnů. Ale stojí to za to!
Tak co, poznali jste podle fotek, kterou sezónu pro vás právě chystáme? :)