Jak vznikají nové sezóny? Nakoukněte do zákulisí - Ugo

Jak vznikají nové sezóny? Nakoukněte do zákulisí

Do barů se vkoulely mandarinky, my už ale máme plnou hlavu chia semínek, avokáda a limety. Jak to? Je to jednoduché. Zatímco vy si vychutnáváte mandarinky, my už připravujeme další sezónu!

V UGO už téma další sezóny známe, vy zatím ne :) Nebo ji odhadnete? Není to těžké. A třeba vám napoví fotoprůvodce tím, jak v UGO sezóny připravujeme.

Testování UGO drinků

Krok 1: Vybíráme favority

V první řadě musíme vybrat drinky, které budou novou sezónu reprezentovat. Kdokoliv z UGO může při plánování sezóny navrhnout libovolné kombinace podle vlastní fantazie a ty nejzajímavější z nich vedoucí výroby pošle do dalšího kola.

Dobrovolník z týmu pak všechny koktejly a šťávy připraví a my všichni postupně každý z vybraných drinků hodnotíme a bodujeme známkami od 1 do 5. Známkujeme nejen chuť, ale i barvu a celkový dojem. Tuto fázi testování máme úplně nejradši, i když střety různých názorů jsou někdy velice zajímavé :)

IMG_2435

Vyhrávají ty drinky, které dostanou nejlepší známky. Někdy jsou třeba jen tři, někdy, jako třeba u mandarinek, nás jich nadchlo rovnou šest. A kolik jich bude v příští sezóně? To se nechte překvapit!

Krok 2: Ladíme k dokonalosti

Finální výběr je velká věc a taky zodpovědnost, proto vítěze bodovacího kola ještě dolaďujeme k dokonalosti. Tu přidáme jahodu navíc, támhle zase lžičku medu nebo pár kapek limetky, dokud s výsledkem nejsme 100% spokojení.

IMG_2692

Krok 3: Fotíme hlavní hvězdy

Drinky jsou vybrané a doladěné, tím ale práce zdaleka nekončí. Je potřeba výsledek práce krásně nafotit, vyrobit propagační materiály, zaškolit týmy na všech provozovnách... Zkrátka práce na mnoho týdnů. Ale stojí to za to!

IMG_2693

Tak co, poznali jste podle fotek, kterou sezónu pro vás právě chystáme? :)