Fotogalerie: Jak pro vás vaříme polévky pěkně od základu - Ugo

Fotogalerie: Jak pro vás vaříme polévky pěkně od základu

Musíme se vám k něčemu přiznat. Jsme pyšní na naše polévky. Na jejich recepturách si dáváme hodně záležet a taky je pro vás každý den vaříme pěkně čerstvé. Pojďte se podívat, jak to vypadá.

Celý kuchařský proces startuje v 7 ráno. Začínáme hezky od základu, aby polévky měly plnou chuť. Takhle se chystá fazolová.

IMG_3347IMG_3363

Trocha chilli na zahřátí nemůže uškodit.

IMG_3379

Na suroviny klademe velký důraz.

IMG_3458

Polévky se vždy snažíme něčím zpestřit. Avokádová salsa s fazolačkou skvěle ladí.

IMG_3413

Mezitím je ale potřeba přidat do vývaru fazole, aby byla polévka včas.

IMG_3432

Na menu je dnes i mrkvové pyré.

IMG_3560

A taky hlívový krém a fenyklová polévka.

IMG_3588

Dresscode je přísný. Do hrnce mohou jen ty nejkrásnější houby.

IMG_3584

Všechno už bublá a vypadá to nadějně.

IMG_3665

Mrkvové pyré je potřeba rozmixovat dohladka.

IMG_3717

Kvalitní smetanu dávkujeme jemně, pěkně na dozdobení.

IMG_3743IMG_3735

Máme navařeno, můžete přjít!

Polévka dne

IMG_3740

Dostali jste chuť? Polévky si můžete dát na vybraných UGO barech (Zlatý Anděl, DBK, BBCentrum Brumlovka, Arkády Pankrác, RiverCity Karlín, Florentinum) a ve všech Salateriích - v Myslbeku a Metropoli Zličín (Ugovy Salaterie), v OC Nový Smíchov, Centru Černý Most a Futuru Hradec Králové (zatím ještě jako Salaterie Mangaloo). Všechny naše polévky jsou bezlepkové.