Proč drink v UGO chutná pokaždé trochu jinak? - Ugo

Proč drink v UGO chutná pokaždé trochu jinak?

Čas od času nám píšete, že váš oblíbený drink, který si dáváte pravidelně na jedné pobočce, chutnal v jiném Freshbaru odlišně. Nebo měl jinou barvu. Nebo jste dostali na talíř povadlý list salátu. Dokonce ani ty UGO lahvičky nejsou pokaždé stejné! My to víme a rádi bychom vám vysvětlili, proč tomu tak je a proč je to dobře.

V UGO nám záleží na tom, abychom veškeré nápoje a jídla připravovali z kvalitních čerstvých surovin. To znamená, že pečlivě vybíráme odrůdy ovoce a zeleniny, odebíráme je pouze od dodavatelů, které známe, a jak můžete vidět přímo v našich Freshbarech a Salateriích, vše připravujeme začerstva před vašima očima. 

Proč ten drink chutná pokaždé jinak?

Určitě už se vám někdy stalo, že jste si koupili dva na první pohled stejné pomeranče, ale jeden byl sladší a druhý kyselejší. Stejně tak je to u našich drinků. Protože tak to příroda prostě zařídila a my to tak máme rádi. Je to totiž důkaz, že nápoje nepřipravujeme z koncentrátu, nedoslazujeme je, ani jinak nevylepšujeme kvůli stálosti chuti. Když už jsme u těch pomerančů - jejich dodavatele musíme dokonce v průběhu roku měnit, protože doba sklizně se v různých zemích liší.

I zmrzlina může být pokaždé trochu jinak červená nebo žlutá. I ta je totiž z ovoce, které je pokaždé trochu jiné - jinak sladké, šťavnaté a barevné.I zmrzlina může být pokaždé trochu jinak červená nebo žlutá. I ta je totiž z ovoce, které je pokaždé trochu jiné - jinak sladké, šťavnaté a barevné.

 

Proč je drink tak napěněný?

Pokud si objednáte drink a necháte ho pár minut stát na stole, může se stát, že se tekutá složka oddělí od pevné. Na první pohled ta pevná vypadá jako pěna, ale nebojte. To je naprosto přirozená reakce a když drink promícháte brčkem, složky se zase spojí. Něco jiného je, pokud skutečně spadne pěna, a v kelímku zbude jen malé množství tekutiny. V takovém případě vás moc prosíme, abyste šli drink vrátit, obsluha vám připraví zdarma nový! 

Avokádo nebo třeba ananas při mixování hodně pění a po pár minutách v kelímku se tekutá část drinku odpojí od té pevné. Zamíchejte a máte zase plný kelímek koktejlu bez pěny.

Avokádo nebo třeba ananas při mixování hodně pění a po pár minutách v kelímku se tekutá část drinku odpojí od té pevné. Zamíchejte a máte zase plný kelímek koktejlu bez pěny.

 

Proč mám na talíři povadlý salát?

Do Freshbarů i Salaterií nám každé ráno dodavatel vozí čerstvé suroviny, na vytíženějších pobočkách jsou závozy i několikrát denně. Ovoce a zelenina ale na vzduchu přirozeně reagují a i když se obsluha snaží průběžně každý lístek kontrolovat, občas se na talíř nějaký ten povadlý kousek zatoulá. Mrzí nás to, ale berte to prosím jako důkaz toho, že příroda je dokonalá právě svojí nedokonalostí :) 

Může to vypadat jako pěna, ale jsou to nejlehčí složky koktejlu, které po chvilce stání vystoupaly nahoru. Stačí jen zamíchat a je jako čerstvě umixovaný.

Může to vypadat jako pěna, ale jsou to nejlehčí složky koktejlu, které po chvilce stání vystoupaly nahoru. Stačí jen zamíchat a je jako čerstvě umixovaný.

 

Věříme, že naši fanoušci mají UGO rádi právě kvůli tomu, že si u nás mohou dát jídlo i pití připravené z čerstvých surovin. A proto nám snad občas nějakou tu nedokonalost odpustíte:)