Nové menu Salaterií je “ještě víc UGO” - Ugo

Nové menu Salaterií je “ještě víc UGO”

16. květen je významný den pro všechny UGO Freshbary i Salaterie. Stálé menu obou konceptů totiž prošlo změnami a my doufáme, že jsou to změny k lepšímu, chutnějšímu, atraktivnějšímu a přehlednějšímu :)

Změny v nabídce salátů se týkají především vylepšení receptur, aby vám naše UGO saláty ještě víc chutnaly. Namísto sedmi původních salátů na menu najdete nově šest upravených variant. A co ještě je v UGO Salateriích nové?

Vylepšené receptury
Vaše nejoblíbenější saláty v nabídce zůstávají, jen jsme u některých lehce upravili některé suroviny nebo zálivku. Schválně, jestli si všimnete, co se změnilo na farmáři, salátu se zauzeným kuřetem, s lososem a fenyklem nebo s grilovanou zeleninou!

Nové saláty ve stálé nabídce
Pamatujete si na sezónní salát s pečeným kozím sýrem a marinovanou řepou? Tak ten se v upravené variantě vrací, tentokrát ale jako součást stálé nabídky. Úplnou novinkou je hovězí maso s bramborem a grilovanými rajčátky. Z nabídky naopak mizí salát s kuřetem a ředkvičkami a s kozím sýrem a ostružinami. Salát se sušenými rajčaty a balkánským sýrem nově najdete v našich vitrínách ve variantě “take-away”.

Varianta “do kornoutu”
Nově si také svůj oblíbený salát můžete nechat zabalit do tortilly. Získáte tak sytější variantu, která se ideálně hodí i s sebou. Obsluze staří říct, že si přejete salát “do kornoutu”.

Teplá jídla po celý rok
Oblíbili jste si naše teplá jídla? Máme dobrou zprávu! Nově budou v nabídce po celý rok s obměnou 2x ročně. Jak jste byli zvyklí i dosud, jedno z teplých jídel bude vždy mít také vegetariánskou variantu.

Sezóna 6x ročně
Na sezónní novinky vás nově nebudeme lákat 4x, ale rovnou 6x ročně. Každé dva měsíce nabídku obohatí drinky a saláty ze surovin, které jsou aktuálně v sezóně a tedy nejchutnější a nejvýživnější. Sezóny nově budou laděné tematicky, jak se ostatně můžete přesvědčit už teď nabídkou inspirovanou vůní dálek.

Kterou novinku v UGO Salateriích vyzkoušíte jako první? :)